Onze Kraam \ Ons nieuws \ Feest in Etten-Leur!

Feest in Etten-Leur!

Woensdag 01 Februari 2017

Het eerste jaar van Onze Kraam Etten-leur en Yomi Fashion aan de Bisschopsmolenstraat 52, is alweer achter de rug.

Met meer dan 250 betalende klanten en ruim 750 verkochte artikelen per week, is dit een droomstart voor ondernemers echtpaar Yolanda en Michel Muller.

“Ruim 85% van onze huurders heeft hun kraamhuur terug verdient” aldus Michel Muller.

Onze Kraam Etten-leur begint reeds nu al een begrip te worden in Etten-leur. Het principe is eigenlijk heel simpel, men huurt een kraam in de winkel, richt deze zelf in, prijst de artikelen en Yolanda en Michel verkopen deze voor u, de opbrengst van de verkochte artikelen is geheel voor u.

Wat nog niet zo bekent is, is dat Yolanda achterin de winkel, haar eigen kledingzaak Yomi Fashion heeft. Het assortiment van Yomi Fashion, bestaat vooral uit dames-en kinderkleding.

Yolanda verteld, “voordat we besloten om de winkel van Chaam naar Etten-leur te verhuizen, hebben we eerst grondig veldwerk verricht, het leuke is dat de kleding welke we aanbieden, t-shirts/truien met BlingBling en leuke uitgesneden mouwen, hippe spijkerbroeken en nog veel meer, in heel Etten-leur niet te vinden zijn.” Dus buiten Onze Kraam, bieden we Etten-leur nog iets unieks. Een bezoekje waard dus.

Voor meer informatie zie www.yomifashion.com en www.onzekraam.nl, of kijk op facebook Yomi fashion en Onze Kraam Etten-leur om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Namens Yolanda en Michel, Tot ziens bij Yomi Fashion en Onze Kraam Etten-leur.