Onze Kraam \ Werkwijze

Werkwijze

 

Concept

Op zoek naar leuke spullen? Of heb je iets te koop? Wacht niet tot de vrijmarkt eindelijk weer eens in de buurt is, maar kom langs bij Onze Kraam! Onze Kraam is een fysieke, overdekte marktplaats. Hier koop en/of verkoop je jouw tweedehandse en zelfgemaakte artikelen in een echte winkel. Het concept is simpel: je huurt een kraam ( of enkele plank ) voor 1 of meer weken, geeft de verkoopprijs aan door middel van een prijssticker, en je richt jouw kraam zelf aantrekkelijk in.
Onze Kraam regelt de verkoop, je hoeft hier zelf dus niet bij aanwezig te zijn. Op het einde van de huurperiode krijg je de gehele opbrengst van de verkochte spullen uitbetaald. Klik hier voor ‘Onze werkwijze’. Op deze manier ontlasten we het milieu door een aantrekkelijke recycling van spullen, en houd je er een leuk bedrag aan over! Er wordt niet afgedongen; jij bepaalt en ontvangt de verkoopprijs.

Klik hier voor Onze algemene voorwaarden

 

Werkwijze

Je huurt één of meerdere kramen, voor één of meer weken. Een kraam is 220 cm hoog, 100 cm breed en 50 cm diep. Je mag kiezen voor de combinatie van 4 of 5 bladen of de combinatie van bladen en een kledingrail.

  • De huur is inclusief prijsstickers. Je prijst zelf de artikelen.
  • Voor het verkopen van kleding mag je gebruik maken van onze kledinghangers.
  • Onze Kraam verzorgt de verkoop van jouw spullen.
  • Gedurende de huurperiode mag je zo vaak als je wilt de kraam komen bijvullen.
  • Op het klantgedeelte van de website kun je zien voor welk bedrag je al spullen verkocht hebt.
  • De huur kan elke dag van de week ingaan. Je mag jouw kraam op de dag voordat de huurperiode begint inrichten , vanaf 1 uur voor sluitingstijd. Voor openingstijden kijk je bij ‘Onze gegevens’.
  • Op de laatste dag van de huurperiode haal je uiterlijk 1 uur vóór sluitingstijd jouw overgebleven spullen op. Je kunt er ook voor kiezen om de overgebleven spullen af te staan aan Onze Kraam. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Het verlengen van een huurcontract is mogelijk indien er nog kramen beschikbaar zijn.
  • Aan het einde van de huurperiode krijg je de gehele opbrengst van de door jou verkochte spullen uitbetaald.

 

Niet voldoende artikelen om een hele kraam te etaleren? Het is bij Ons ook mogelijk een enkele plank, kledingroede of halve kraam te huren!

 

Wil je een Kraam reserveren? Klik hier en vul het formulier volledig in. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.

Openingstijden Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven wijzigd zijn openingstijden

Lees meer

Wij zijn weer open!

Vanaf 3 maart zijn onze deuren weer geopend.

Lees meer

3-jarig jubileum Aalst-Waalre

Onze vestiging in Aalst-Waalre is op 6 mei 3 jaar geopend!

Lees meer