Onze Kraam \ Franchise

Franchise

Franchise: Jij & Onze Kraam

Onze Kraam is een fantastisch nieuw winkelconcept.  Als initiatiefnemer kan ik alleen maar positief zijn over de resultaten tot nu toe.

Ik ben gestart in een tijd dat het idee vanuit Finland via het noorden van ons land steeds meer voeten aan de grond kreeg. In het zuiden waren en zijn er wel andere winkelconcepten. In de vorm van bazaars waar voornamelijk nieuwe producten worden verkocht door makers en handelaren.  Onze Kraam heeft bewezen een vaste waarde te zijn. De reacties zijn en blijven lovend; iedereen is enthousiast. Vooral de basisgedachte om iedereen de kans te geven om spullen te verkopen slaat aan bij een groot en breed publiek.

 

Wil jij ook een vestiging starten van Onze Kraam?

Kom dan eens praten over de mogelijkheid voor franchise! Je zult verbaasd zijn over de laagdrempelige opzet, net als de winkel zelf. Ik maak graag tijd vrij voor ondernemers die nieuwe initiatieven op waarde weten te schatten. Zonder de knellende en zwaarwegende voorwaarden van collega-franchiseformules kunnen jouw ondernemersdromen snel realiteit worden.

Zelf heb ik alle processen al doorlopen. Naamgeving, logo- en huisstijl, commerciële communicatiemiddelen, kassasysteem, website en zelfs een app voor huurders zijn professioneel opgezet  en bewijzen dagelijks hun meerwaarde. Inmiddels zitten we niet stil en worden nieuwe ideeën voor verkoop en promotie nader uitgewerkt. En wanneer jij zelf ook creatief bent, maak ik met plezier een afspraak met je. Om te kijken hoe en waar jij een eigen vestiging van Onze Kraam te starten.

Als franchiseondernemer doe je mee en deel je mee in ons concept. Samen dragen we Onze Kraam uit en zorgen we ervoor dat het een blijvend merk met meerwaarde wordt. Samen delen betent dus ook dat je een heleboel niet meer zelf hoeft te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onze Kraam: het positieve en succesvolle merk
  • Ons logo
  • Onze huisstijl (flyer, borden, posters, raambelettering, lichtbak)
  • Onze website
  • Onze buitenkraam (webshop)
  • Onze app voor huurders
  • Ons interieur- en winkelontwerp
  • Onze financiële begeleiding en ondersteuning door een accountant
  • Onze software voor het kassa- en barcode systeem
  • Onze goodwill en groeiende bekendheid

 

Serieus geïnteresseerd?

Bel (06-11775155) of mail (john@onzekraam.nl) mij voor een afspraak. Dan zitten we snel om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

John Brugmans.

Facebook

Volg jij onze winkels al op Facebook?

Lees meer

Nieuwe vestiging geopend!

Op 1 februari zijn wij geopend in Heeze!

Lees meer

Franchise

Open jij binnenkort misschien een vestiging van Onze Kraam?

Lees meer