Onze Kraam \ Over Ons

Over Ons

De leukste vrijmarkt van de regio!

  • Op zoek naar leuke spullen?
  • Of wil je iets verkopen?
  • Wacht niet tot de (vrij)markt eindelijk weer eens in de buurt is, maar kom langs bij Onze Kraam!
  • Onze Kraam is een fysieke marktplaats.
  • Hier koop en/of verkoop je nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte artikelen in een echte winkel.
  • Onze Kraam geeft een nieuwe dimensie aan recycling en duurzaamheid.

 

En, wat wil jij verkopen?

Onze Kraam is dé marktplaats waar je al je spullen laat verkopen. Je hoeft het niet zelf te doen, het wordt voor je verkocht. In een nette, overzichtelijke winkel waarin tientallen ‘kramen’ de ideale etalage en verkoopplek is voor ontelbare producten, artikelen en diensten.

Vergelijk het met een kraam op een vrijmarkt of een overdekte rommelmarkt. Maar dan anders, leuker en gezelliger. Een kraam bestaat uit een houten stelling met legplanken en roede voor kleding en dergelijke. Je huurt een kraam per week en je richt jouw kraam zelf in. Alle artikelen zijn door jou zelf voorzien van een prijssticker en elk artikel wordt voor die prijs verkocht. Er wordt niet onderhandeld en afdingen is niet toegestaan. Jij krijgt de volle prijs van het verkochte artikel overgemaakt op jouw rekening.

Wij kunnen amper beschrijven welke spullen er gekocht en verkocht worden, dat bepaal jij zelf! Heb je bijvoorbeeld de zolder of garage opgeruimd en wil je alle spullen niet zomaar weggooien of zelf via Marktplaats verkopen? Of heb je een hobby waarmee je producten maakt die je graag verkoopt? Ben je een ondernemer die spullen inkoopt of maakt en heb je een extra ‘etalage’ of verkooppunt nodig? In alle gevallen is Onze Kraam de uitgelezen plek om jouw producten te presenteren en te laten verkopen.

 

Op zoek naar leuke, originele spullen?

In Onze Kraam winkel je tussen tientallen ‘kramen’, gevuld met een veelvoud aan producten, spulletjes, cadeautjes en diensten. Van tweedehands tot nieuw of vers gemaakt. Bijna alles kan verkocht en gekocht worden in Onze Kraam.

Facebook

Volg jij onze winkels al op Facebook?

Lees meer

Nieuwe vestiging geopend!

Op 1 februari zijn wij geopend in Heeze!

Lees meer

Franchise

Open jij binnenkort misschien een vestiging van Onze Kraam?

Lees meer