Onze Kraam \ Ons nieuws \ Franchise

Franchise

Maandag 18 Juli 2022
Franchise: Jij & Onze Kraam
 
Onze Kraam is een fantastisch winkelconcept. Als initiatiefnemer kan ik alleen maar positief zijn over de resultaten tot nu toe.
 
Ik ben gestart in een tijd dat het idee vanuit Finland via het noorden van ons land steeds meer voeten aan de grond kreeg. In het zuiden waren en zijn er wel andere winkelconcepten. In de vorm van bazaars waar voornamelijk nieuwe producten worden verkocht door makers en handelaren. Onze Kraam heeft na 7,5 jaar bewezen een vaste waarde te zijn. De reacties zijn en blijven lovend; iedereen is enthousiast. Vooral de basisgedachte om iedereen de kans te geven om spullen te verkopen slaat aan bij een groot en breed publiek.
 
 
 
Wil jij ook een vestiging starten van Onze Kraam?
 
Kom dan eens praten over de mogelijkheid voor franchise! Je zult verbaasd zijn over de laagdrempelige opzet, net als de winkel zelf. Ik maak graag tijd vrij voor ondernemers die nieuwe initiatieven op waarde weten te schatten. Zonder de knellende en zwaarwegende voorwaarden van collega-franchiseformules kunnen jouw ondernemersdromen snel realiteit worden.
 
Zelf heb ik alle processen al doorlopen. Naamgeving, logo- en huisstijl, commerciële communicatiemiddelen, kassasysteem, website en zelfs een app voor huurders zijn professioneel opgezet en bewijzen dagelijks hun meerwaarde. Inmiddels zitten we niet stil en worden nieuwe ideeën voor verkoop en promotie nader uitgewerkt. En wanneer jij zelf ook creatief bent, maak ik met plezier een afspraak met je. Om te kijken hoe en waar jij een eigen vestiging van Onze Kraam te starten.
 
Als franchiseondernemer doe je mee en deel je mee in ons concept. Samen dragen we Onze Kraam uit en zorgen we ervoor dat het een blijvend merk met meerwaarde wordt. Samen delen betent dus ook dat je een heleboel niet meer zelf hoeft te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan:
 
Onze Kraam: het positieve en succesvolle merk
Ons logo
Onze huisstijl (flyer, borden, posters, raambelettering, lichtbak)
Onze website 
Onze app voor huurders
Ons interieur- en winkelontwerp
Onze kennis over software voor het kassa- en barcode systeem
Onze goodwill en groeiende bekendheid
 
 
Serieus geïnteresseerd?
 
Bel (06-11775155) of mail (john@onzekraam.nl) mij voor een afspraak. Dan zitten we snel om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.
 
John Brugmans.